Kun online Slyngevejledning 1:1

Slyngevejledning gruppe

Tidsel Tidsel

Slyngevejledning af gruppe på 5-8 personer

I bestemmer selv hvad vi skal arbejde med, det kan eks. være strækvikle, rygbæring, ringslynge, fastvikle eller andet. Vi tager udgangspunkt i hvad I vil lære

Vejledningen tager 2½ timer og består af sikkerhed, ergonomi demonstration af slyngen og selvfølgelig så skal I arbejde en masse med slyngen.

Kan ligge man-fredag mellem 9:30 og 14:30.

Flere detaljer

5 Enheder

900,00 kr

inkl. moms

Tidspunkt: Vejledningen kan ligge man-fredag mellem 9:30 og 14:30. Vi finder sammen et godt tidspunkt. Der er plads til både amning og bleskift undervejs.

Vejledningen tager 2½ timer.

Hvem: I kan være en mødregruppe eller en flok veninder. Om I er øvede eller nybegyndere, er lige meget. Jeg forsøger at målrette så jeg rammer flest muligt af jer. Det er en fordel hvis jeres børn er cirka lige gamle. 

Sted:  I er velkomne her i Ågård (mellem Vejle og Kolding) eller hjemme ved en af jer. Prisen er inklusiv 40km i bil. Holdes det længere væk, så skal der betales for kørsel også (statens høje takst). Hvis I vælger her, så foregår det i min stue, og I er velkomne til at tage mad med, men jeg serverer altså ikke noget :)

Hvad kan du vælge: Skriv gerne i kommentarfeltet hvad I gerne vil lære mere om, ellers spørger jeg. I kan ikke forvente at vi når mere end en ting.

Der kan eks vælges imellem: 

  • Ringslyngen: Sådan får du den til at sidde som en drøm, slip af med "gnavende ringe", sikkerhed selv om barnet vil strække ben mm. 
  • Rygbæring: Flere måder at få barnet om på ryggen. Godt og sikkert, selv om mor har t-rex-arme (korte arme)
  • Strækvikle: Mit barn vil gerne kunne se ud. Kan man amme i den? Tryg og god start på livet og på slynge"karrieren". Her er særligt fokus på sikkerhed. 
  • Fastvikle: Det gode, dybe sæde. Hvor kan baby/barn sidde? Hvad bruger jeg en str. 4 til? I lærer ikke en masse fancy afslutninger, men I lærer det der virker!

Hvad har Lotte med? Jeg medbringer 1-2 demodukker i passende alder/størrelse og mindst en slynge/vikle udfra hvad I gerne vil lærer. Og så har jeg min slyngevejlederuddannelse med :). Vi snakker sammen om hvad jeg skal have med af slynger. 

Hvad forventer jeg af jer? Tja... ikke så meget, at I er relativt vågne.  Det jeg skal bruge hvis jeg er hjemme ved jer, er bare et par kvadratmeter gulvplads. Jeg ser ikke rod, gylp, vasketøj og så videre, så det skal du ikke bekymre dig om. 

Hvad efterlader jeg jer med? Målet er at I, når tiden er gået, er i stand til selv, og uden hjælp, at bruge slyngen, som vi har arbejdet med. Du er ikke færdiguddannet, og kan meget vel have brug for at øve videre, men I ved hvad I skal arbejde med.

Tidslerne er syet med omhu og omtanke, og det har gjort Tidsel til det anerkendte slyngemærke som det er. 


Jeg er den i Danmark der har syet flest slynger, og har efterhånden haft langt over 400 i gennem maskinen.  

Der sker løbende forbedringer og Tidsel har derfor en særdeles gennemtænkt produktserie. 

Se billeder og læs mere om dem jeg har syet på bloggen
Acceptér

Denne side bruger cookies for at forbedre din købsoplevelse. Læs mere her