Kun online Slyngevejledning 1:1

Slyngevejledning 1:1

Tidsel Tidsel

Slyngevejledning af 1-2 personer.

Du bestemmer selv hvad vi skal arbejde med, det kan eks. være strækvikle, rygbæring, ringslynge, fastvikle eller andet. Vi tager udgangspunkt i hvad du vil lære

Vejledningen tager 2 timer og består af sikkerhed, ergonomi demonstration af slyngen og selvfølgelig så skal du arbejde en masse med slyngen.

Vejledningen kan ligge man-fredag mellem 9:30 og 14:30.

Flere detaljer

3 Enheder

550,00 kr

inkl. moms

Tidspunkt: Vejledningen kan ligge man-fredag mellem 9:30 og 14:30. Vi finder sammen et godt tidspunkt. Der er plads til både amning og bleskift undervejs.

Vejledningen tager 2 timer.

Sted: Vejledningen foregår enten her i Ågård (mellem Vejle og Kolding) eller hjemme ved dig. Prisen er inklusiv 40km i bil. Bor du længere væk, så skal der betales for kørsel også (statens høje takst)

Hvad kan du vælge: Skriv gerne i kommentarfeltet hvad du gerne vil lære mere om, ellers spørger jeg. Du kan ikke forvente at vi når mere end en ting.

Du kan eks vælge imellem: 

  • Ringslyngen: Sådan får du den til at sidde som en drøm, slip af med "gnavende ringe", sikkerhed selv om barnet vil strække ben mm. 
  • Rygbæring: Flere måder at få barnet om på ryggen. Godt og sikkert, selv om mor har t-rex-arme (korte arme)
  • Strækvikle: Mit barn vil gerne kunne se ud. Kan man amme i den? Tryg og god start på livet og på slynge"karrieren". Her er særligt fokus på sikkerhed. 
  • Fastvikle: Det gode, dybe sæde. Hvor kan baby/barn sidde? Hvad bruger jeg en str. 4 til? Du lærer ikke en masse fancy afslutninger, men du lærer det der virker!

Hvad har Lotte med? Jeg medbringer en demodukke i passende alder/størrelse og mindst en slynge/vikle udfra hvad du gerne vil lærer. Og så har jeg min slyngevejlederuddannelse med :)

Hvad forventer jeg af dig? Tja... ikke så meget, at du er relativt vågen.  Det jeg skal bruge hvis jeg er hjemme ved dig er bare et par kvadratmeter gulvplads. Jeg ser ikke rod, gylp, vasketøj og så videre, så det skal du ikke bekymre dig om. 

Hvad efterlader jeg dig med? Målet er at du, når de to timer er gået, er i stand til selv, og uden hjælp, at bruge slyngen, som vi har arbejdet med. Du er ikke færdiguddannet, og kan meget vel have brug for at øve videre, men du ved hvad du skal arbejde med.

Afbud: Hvis du melder afbud samme dag, så får du ikke dine penge tilbage (men er fri til at skynde dig at sælge vejledningstidspunktet til en med samme behov som dig, samme emne).

Hvis du melder fra senest dagen før, så kan du bare ombooke tiden. 

Tidslerne er syet med omhu og omtanke, og det har gjort Tidsel til det anerkendte slyngemærke som det er. 


Jeg er den i Danmark der har syet flest slynger, og har efterhånden haft langt over 400 i gennem maskinen.  

Der sker løbende forbedringer og Tidsel har derfor en særdeles gennemtænkt produktserie. 

Se billeder og læs mere om dem jeg har syet på bloggen
Acceptér

Denne side bruger cookies for at forbedre din købsoplevelse. Læs mere her