Slyngevejledning

Slyngevejledning

Der er 3 varer.
Viser 1 - 3 af 3 varer
 • Slyngevejledning 1:1
  Kun online
  Slyngevejledning gruppe

  Slyngevejledning af gruppe på 5-8 personer I bestemmer selv hvad vi skal arbejde med, det kan eks. være strækvikle, rygbæring, ringslynge, fastvikle eller andet. Vi tager udgangspunkt i hvad I vil lære Vejledningen tager 2½ timer og består af sikkerhed, ergonomi demonstration af slyngen og selvfølgelig så skal I arbejde en masse med slyngen. Kan ligge...

  900,00 kr
 • Slyngevejledning 1:1
  Kun online
  Slyngevejledning 1:1

  Slyngevejledning af 1-2 personer. Du bestemmer selv hvad vi skal arbejde med, det kan eks. være strækvikle, rygbæring, ringslynge, fastvikle eller andet. Vi tager udgangspunkt i hvad du vil lære Vejledningen tager 2 timer og består af sikkerhed, ergonomi demonstration af slyngen og selvfølgelig så skal du arbejde en masse med slyngen. Vejledningen kan...

  550,00 kr
 • Workshop i Rygbæring, intropris

  Workshop med maks 8 deltagere.  Vi arbejder med rygbæring i forskellige slynger.  Vejledningen tager 2½ timer og består af sikkerhed, ergonomi demonstration af metoderne til rygbæring i forskellige slynger/vikler og en masse Hands-on Onsdag d. 11/4 kl 10:00 på Bramdrupvej 100, 6040 Egtved. 

  50,00 kr

Jeg, Lotte, er under uddannelse som slyngevejleder fra den anerkendte engelske slyngeskole Slingababy. 

Selv om jeg har slynget i mange år, suget til mig hvor jeg kom frem og hjulpet mange i gang med slyngerne, så har kurset været utroligt lærerrigt! 

Slyngevejledning kan foregå som 1:1, i eks en mødregruppe eller som workshop her i Ågård. 

Foruden at undervise i brugen af slynger har jeg 12 års erfaring som gymnasielærer, så er en meget rutineret underviser. 

Acceptér

Vi bruger cookies for at forbedre dine handle oplevelser