Liste over varer fra producent Oscha

Her har du nogle virkeligt lækre vikler.

Folkene bag Oscha er opsatte på at give dig en vikle der er både smukt lavet, praktisk at bruge og som har en god smag i munden. Alle deres materialer er lavet så lokalt, miljøenligt og etisk som muligt. Det sikrer dig en vikle du kan være stolt af at bruge. 

Alle viklerne er produceret i England, af et firma der tager deres ansvar alvorligt. Dvs eks at 2/3 af affaldet genanvendes og der er solpaneler på taget. De er altid på udkig efter økologiske materialer og især uld der er produceret med fokus på dyrevelfærd. 

Mere
Viser 1 - 9 af 9 varer
 • Udsolgt! Victoriana Cove
  Udsolgt
  Oscha Victoriana Cove

  Vævet med en porcelænsblå bomuld i et Victoriansk mønster med Ecru merino weft Oscha. En af slyngernes limousiner, luksus vikler.  Økologisk kæmmet bomuld, hør og superwash uld og giver denne vikle blødhed, hygge, Cush og styrke God til alle aldre. 

  1.400,00 kr
  uld/hør
 • Udsolgt! Sekai Bijou
  Udsolgt
  Oscha Sekai Bijou

  En varm kanelfarve mod en mørke mørke grøn i små bølger Blendet er Økologisk bomuld og 2 slags økologisk hør  En stærk vikle, som er dejlig varm, både i vævning og farver.  Skal gåes lidt til.

  1.325,00 kr
  Hør
 • Oscha Sekai Megara

  Lilla små bølger En let skinnende vikle af Økologisk kæmmet bomuld, pure bambus og bomuld.  Oscha. En af slyngernes limousiner, luksus vikler.  En stærk vikle, som er god hvis det er varmt.  God til alle aldre

  1.225,00 kr
  Bambus
 • Udsolgt! Kasumi Meander
  Udsolgt
  Oscha Kasumi Meander

  Rullende grønne bølger i blød Supima bomuld, med lyse aftegninger i ecru vild silke og bomuld. Oscha. En af slyngernes limousiner, luksus vikler.  Supima bomuld og vild silke giver denne tilgivende vikle blødhed, styrke og elegance

  1.475,00 kr
  Silke
 • Oscha Silent night Celestia

  Lilla og blå toner løber over en oceangrøn i denne smukke vikle med stjerner.  Oscha. En af slyngernes limousiner, luksus vikler.  Økologisk kæmmet bomuld og superwash uld og giver denne vikle blødhed, hygge og elegance God til alle aldre. 

  1.475,00 kr
  Uld
 • Udsolgt! Rei Cara
  Udsolgt
  Oscha Rei Cara

  Rullende bølger med sorte aftegninger der falder over farver fra kongeblå til dyb lilla. Oscha. En af slyngernes limousiner, luksus vikler.  Hør, vild silke og Økologisk kæmmet bomuld giver denne vikle blødhed, styrke og elegance

  1.475,00 kr
  hør/silke
 • Oscha Starry night Flint

  Oscha. En af slyngernes limousiner, luksus vikler.  Små bløde stjerner blinker på en støvet flintgrå himmel.  Økologisk kæmmet bomuld Passer til alt, både små og store, ja alt.

  1.150,00 kr
  Bomuld
 • Udsolgt! Starry night Nebula
  Udsolgt
  Oscha Starry night Nebula

  Oscha. En af slyngernes limousiner, luksus vikler.  Små bløde stjerner blinker på en støvet dybblå himmel.  Økologisk kæmmet bomuld og Silke Passer til alt, både små og store, ja alt, også dine bedste cowboybukser

  1.350,00 kr
  Silke
 • Oscha Starry night Afterlight

  Oscha. En af slyngernes limousiner, luksus vikler.  Små bløde stjerner blinker på en støvet lilla himmel.  Økologisk kæmmet bomuld og hamp God til små og store Næsten fuldstændig gået til fra pakken, skal bare have en smule kærlighed for at bliver som smør. 

  1.300,00 kr
  Hamp
Acceptér

Denne side bruger cookies for at forbedre din købsoplevelse. Læs mere her