Liste over varer fra producent Luluna slings

Ønsket er ikke bare at lave et stykke stof, men at lave noget mere... noget med dets egen historie som vil betyde noget for mange mødre. Noget som folk vil huske med varme og glæde. 

En gruppe venner startede firmaet sammen, med udspring i deres fælles kærlighed og store erfaring i slynge- og bæresele-branchen.


Folkene bag bobler af ideer og finder inspiration rigtigt mange steder, hvilket du forhåbentligt kan se i deres vikler, sammen med deres passion.


Viklerne udgives tit i meget lille antal. 


Mere
Viser 1 - 4 af 4 varer
 • Udsolgt! Unicorn Summer Wish
  Udsolgt
  Unicorn Summer Wish

  Hvide enhjørningehoveder på en regnbue baggrund, eller omvendt om du vil :) Stærk og meget smuk vikle, der ikke er velegnet til helt små børn eller nybegyndere En garvet slyngel med en tumling vil den være perfekt til.  Se flere billeder på Lulunas hjemmeside

  875,00 kr
  Bomuld
 • Udsolgt! Geo deer fall rainbow
  Udsolgt
  Geo deer fall rainbow

  Sorte hjortehoveder på regnbue baggrund, eller omvendt om du vil :) Stærk og meget smuk vikle, der ikke er velegnet til helt små børn eller nybegyndere En garvet slyngel med en tumling vil den være perfekt til.  Regnbuen går fra mørkeblå i toppen, grøn, gul, rød, pink og slutter i lilla.  Meget klar i farverne

  875,00 kr
  Bomuld
 • Nomeolvides Burgund lips. Luluna

  Mørkerøde blomster på en meget mørk/sort baggrund Stærk og smuk vikle, der meget vel kunne bruges til en nyfødt, og også af en mor der er nybegynder (og lidt tålmodig anlagt)

  950,00 kr
  Bomuld
 • Unicorns Magnetic, Luluna

  Pink enhjørningehoveder på en mørkerød baggrund, eller omvendt om du vil Stærk vikle og meget smuk vikle, der ikke er velegnet til helt små børn eller nybegyndere En garvet slyngel med en tumling vil den være perfekt til. 

  950,00 kr
  Bomuld
Acceptér

Denne side bruger cookies for at forbedre din købsoplevelse. Læs mere her