Liste over varer fra producent Isara

Isara er et helt fantastisk mærke af babyslynger. Især The One, en bæresele der i sandhed kan bruges af både små og store! Fra Nyfødt til skolebarn, og bruges både af en spinkel 10-årig og en stor voksen med pondus :)

The One er syet af vikle, kan justeres på mange, mange måder, til glæde for både den der bærer og den der skal bæres

Viser 1 - 3 af 3 varer
 • Udsolgt! Isara IZI halfbuckle
  Udsolgt
  Isara quick halfbuckle

  Isara har lanceret en fantastisk vikletai med klik i hoftebæltet Isara Quick Bæresele er med polstrede skulderstropper, der kan bredes ud om barn/baby.  Hoftestroppen er med en Letvægts memoryskum, så risikoen for at få ondt i ryggen mindskes Den kan justeres i både højde og bredde, så den passer perfekt. 

  1.039,00 kr
  Bomuld
 • Isara Diamonda Blue Ink vikle

  ISARA Diamonda Blue Ink Fastvikle Økologisk 100% Bomuld 280 gsm Super blød og nem at have med at gøre (både vask og brug) God til både nyfødte og tumlinge (anbefales mellem 3,5 og 15 kg).  Den ene side er støvet grøn, og den anden side har en lysere grøn tone. 

  735,00 kr
  Bomuld
 • Isara THE ONE Wolf Family

  Bæresele, der kan bruges af ALLE! Fra nyfødt til skolebarn.  Kan bruges på maven, ryggen OG på hoften.  Panelet kan tilpasses til både meget smalt og op til 66cm!  Skulderstropperne kan tilpasses til både spinkel og kraftig bærer og hoftebæltet passer fra 60 til 130cm.  Medfølger instruktionshæfte, ellers se videoerne (nedenfor)

  1.350,00 kr
Acceptér

Denne side bruger cookies for at forbedre din købsoplevelse. Læs mere her