Tidsel respekterer naturligvis reglerne om GDPR, Persondataforordningen og i den forbindelse anses Tidsel som Dataansvarlig.

Introduktion

Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies

Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikkeindeholde skadelig kode som f.eks. virus. Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: https://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil du kunne risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Personoplysninger

Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon (hvilken slags enhed du er på fra), dit IP-nummer (for at holde øje med falske bestillinger) . I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne i anonymiseret form til at optimere vores services og indhold (dvs at jeg ser på hvad besøgende har kigget på, men uden at se på hvem der specifikt har været der).

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Dine oplysninger vil ALDRIG blive solgt til 3. part,

dog hvis firmaet sælges, så medfølger oplysningerne om navn, adresse mm. til den nye ejer (og der er ingen planer om at sælge Tidsel, og hvis det en dag bliver solgt bliver det til en passioneret slyngenørd, som heller ikke sælger oplysningerne)

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af websitet:

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til Lotte på Tidsel@tidsel.dk .

Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Liste over oplysninger og 3. parts Databehandlere. 

For kunder før februar 2018: 

De data Tidsel har på kunderne fra før 22. februar 2018 er

Navn, adresse, mailadresse og for nogen, mobiltelefonnummer, samt naturligvis købte varer. 

Disse oplysninger er opbevaret ved Bricksite

Bankoplysninger er håndteret af Epay, som Databehandler. Tidsel har ikke adgang til bankoplysningerne. 

Navn, adresse, mobilnr og mailadresse er behandlet af Pakkelabel.dk

Hvis du har sendt mails/beskeder til Tidsel, så har Tidsel din mailadresse og evt navn liggende på Gmail.

For Kunder efter Februar 2018

De data Tidsel har på kunderne efter 22. februar 2018 er

Navn, adresse, mailadresse og mobiltelefonnummer, samt naturligvis købte varer.

Vi har også IP-adressen nationalitet, hvilket link du har brugt for at komme ind på Tidsel (dvs jeg kan kun se hvor du har været før, hvis du har klikket et link for at komme videre til Tidsel, det er typisk google eller facebook) og hvilke dele af Tidsel du ser på og evt putter i kurv. Dette bruges til at spore falske bestillinger, samt generaliseret se hvilke sider der leder videre til Tidsel, og hvad kunderne ser på når de er på Tidsel.

Disse oplysninger er opbevaret ved Prestaspeed  (der er dansk ejet, men ligger uden for EU, og derfor ikke har udfyldt en databehandleraftale)

Bankoplysninger er håndteret af Quickpay, som Databehandler. Tidsel har ikke adgang til bankoplysningerne. 

Navn, adresse, mobilnr og mailadresse er behandlet af Pakkelabel.dk

For modtagere af nyhedsbrev:

Nyhedsbrevet behandles af Mailchimp, der har adgang til mailadresse og på nogen også navn. 

Vil gerne understrege at hvis du ønsker at blive slettet, så kontakt mig, så skal jeg nok støvsuge hele systemet for dine oplysninger . 

Udgiver

Websitet ejes og publiceres af:

Tidsel

Bramdrupvej 100

6040 Egtved

Telefon: 22651239

Email: tidsel@tidsel.dk


Acceptér

Denne side bruger cookies for at forbedre din købsoplevelse. Læs mere her