Custommade Onbu + Ringslynge

Tidsel Tidsel
Få din vikle str 7 syet om til en onbu (med ringe) og en ringslynge på ca 1,8m.
Stropperne på onbuen bliver ca 1,2-1,3m. 
Du skal bruge en vikle str 7-8, lidt afhængig af viklens bredde samt om du vil have Hovedstøtte på. Spørg gerne hvis du er i tvivl.
Obs. jeg syr kun onbuer med ringe, ikke med klik

Flere detaljer

145 Enheder

825,00 kr

inkl. moms

Den Onbu du er ved at bestille her har enten stropper på samme måde som en Tidseltai eller som en vikletai og syes af viklestof. 
Ved bestilling bedes du oplyse ønske til panelets størrelse, Typen af stropper, hovedstøtte, samt, i kommentarfeltet, om der er særlige ønsker, eks til hvilken side på viklen der skal vende udaf. Du bedes desuden skrive hvilken farve ringe der ønskes i hhv ringslynge og onbu (obs der er ikke så mange farver at vælge imellem i small ringe). Hvis ringslyngen skal være med andet end gathered/fanned skulder, så skrives det også. 
Viklen skal være nyvasket
 
Omsyning tager op til 1mdr. Pengene for omsyning og evt vikle trækkes først fra din konto når den er klar til afsendelse. 
For at jeg kan sy en onbu+rs til dig, til reduceret pris, kræver det at du i den samme bestilling som du køber denne omsyning, også køber en vikle i str 7-8 ved Tidsel. Gælder alle vikler på over 74cm bredde fra Yaro, der kan købes i str 7 eller 8, dog ikke Yolka-viklerne, yaro newborn og Yaro Basic 
 
Viklen sendes, meget gerne uden omdeling, til 
Lotte Due Clemmensen
Bramdrupvej 100
6040 Egtved
Tlf. 2265 1239
 
Leveringstiden gælder fra jeg modtager viklen. Viklen kan sendes uden omdeling med postdanmark, GLS eller DAO (Dao bedes leveret til Vester nebel Brugs)
 
Hvis der skulle ske noget uventet med viklen, således at den ikke kan bruges til den planlagte slynge, så erstattes viklens pris, enten udfra hvad du  kan dokumentere at du har givet, pris ved leverandør, eller hvis ikke andet er muligt: fælles skøn. Vikler erstattes med maks 1.000,-. I tilfælde af udbetalt erstatning, beholder jeg viklen (resterne)
En fordel at den er Nybegynderegnet
Og så også Toddleregnet

Tidslerne er syet med omhu og omtanke, og det har gjort Tidsel til det anerkendte slyngemærke som det er. 


Jeg er den i Danmark der har syet flest slynger, og har efterhånden haft langt over 400 i gennem maskinen.  

Der sker løbende forbedringer og Tidsel har derfor en særdeles gennemtænkt produktserie. 

Se billeder og læs mere om dem jeg har syet på bloggen
Acceptér

Denne side bruger cookies for at forbedre din købsoplevelse. Læs mere her